Wij zijn een jonge snel groeiende organisatie, die sinds 2014 fetish party’s organiseert. Het succes bleef niet onopgemerkt, want al snel mocht LEF The Pleasureparty een grote zaal bij B.I.T.C.H. hosten! Bij ons staan respect en klasse hoog in het vaandel. Wij vinden dat iedereen gelijk is, ongeacht je geaardheid, kleur, fetish of wat dan ook. Daarom zijn onze gasten allemaal VIP.

Het idee voor LEF The Pleasure Party is ontstaan om onze winkel LEF The Pleasure Store meer naamsbekendheid te geven. Zo zijn wij 2014 begonnen met onze eerste fetish party in Zoetermeer. Al snel volgden meer edities, die zo’n groot succes bleken te zijn, dat wij op zoek gingen naar een grotere locatie voor onze feesten in 2016. Dit werd een luxe partyschip. De naam van onze party’s veranderde daarmee in LEF The Boatparty maar ook hier groeiden we al snel uit ons jasje.
Voor 2017 zijn we met een nieuwe grotere en vooral meer chique locatie bezig voor onze uitzinnige feesten.
Wij van Lef houden u op de hoogte.

Respect staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Ben je hetero, gay of cross-dressed het maakt niet uit zolang je maar respect hebt voor elkaar. Voor alle zekerheid laten wij alleengaande mannen niet toe op onze party’s.